Diensten

Websites & Apps

Tizio ontwerpt en ontwikkelt alle soorten websites, web applicaties en apps. Een website of app staat of valt met een goede analyse en ontwerp.  Samen met de opdrachtgever maakt Tizio een ontwerpplan voor het te ontwikkelen product.

Software

Tizio ontwikkelt software waarbij gebruiksgemak het uitgangspunt vormt. Denk hierbij aan databases, wetenschappelijke visualisatie (tabellen) en  informatievisualisatie (het structureren van grote hoeveelheden informatie).

Tizio heeft veel expertise in de interactie tussen mens en machine. Tizio ontwerpt en ontwikkelt goed gestructureerde, toegankelijke en gebruikersgeoriënteerde interfaces.

Support en Beheer

In de beheer & onderhoudsfase sluit Tizio indien gewenst met de opdrachtgever een technisch of inhoudelijk contract af voor updates van de websites.

Grafische vormgeving

Een duidelijke en aantrekkelijke vormgeving ondersteunt en versterkt de boodschap die u over wilt brengen.
De designers in ons netwerk kunnen ook uw huisstijl en allerhande drukwerk, zoals logo’s, huisstijlen en tijdschriften ontwerpen.

Expert Advies

Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel, dat brede kennis heeft van software architectuur en software ontwikkeling. Onze expertise stopt niet bij het ontwerpen en bouwen van software.