Jobs

Werken bij Tizio

Tizio is een multidisciplinair softwarebureau. Wij zijn altijd op zoek naar uitstekend gekwalificeerd personeel dat graag werkt in een informele bedrijfsomgeving en in elk project een uitdaging vindt. Ons kantoor bevindt zich op een hippe locatie in Amsterdam.
We zijn early adopters waar we nieuwe techniek proberen in te zetten om onze producten en diensten te verbeteren. Binnen Tizio is er veel ruimte om eigen ideeën vorm te geven.

Vacatures

Tizio is een dynamisch en multidisciplinair softwarebureau.

Als jouw karakter en ervaring goed passen bij waar wij naar op zoek zijn en je uitkijkt naar een nieuwe uitdaging binnen een professionele en groeiende organisatie, solliciteer dan.

Stage lopen

Ben jij op zoek naar een stage in de software & internet branche?
Wij zijn op zoek naar stagiaires voor Web Developer, C++/Qt Developer.

Open Sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar uitstekend gekwalificeerd personeel dat in elk project een uitdaging vindt.
De medewerkers van Tizio zijn gedreven en innovatieve early adopters die graag werken in een informele en professionele bedrijfsomgeving. Ons bureau is creatief en open-minded. Je zult bij ons altijd werken aan concrete projecten, voor onze opdrachtgevers of voor ons eigen bureau. De kans om nieuwe zaken op te pakken houdt je werk uitdagend. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en organisatorische en persoonlijke ontwikkeling.
Tizio biedt daarnaast een prikkelende werkomgeving: werken op een A-locatie in Amsterdam.
Voel jij je aangesproken om met ons van een groeiende organisatie een succes te maken? Stuur dan een open sollicitatie met uitgebreide cv en motivatieletter naar ons.